Kejutan Di Bulan Oktober!!

Bismillah.

Hari ini hari baru di bulan Oktober. Siap pakej hujung minggu yang panjang sebab hari Isnin kita semua akan bercuti sempena Awal Muharram. Semalam, 30 September 2016, closing sales day untuk bulan September dan ramai di kalangan #TeamSparkle dah naik rank dalam Shaklee. Cik Qila tumpang happy untuk kawan-kawan. Cik Qila pun tak terkecuali. Dapat jugak buat personal sales dan capai target untuk bulan September.

Anyways, untuk terus meroket di bulan baru ni, Shaklee tiba-tiba bagi kejutan. Yang memang seolah-olah sesuatu yang diimpikan oleh para SID. (Nota: SID tu Shaklee Independent Distributor ya. Kami-kami yang menjual dan mengedar produk Shaklee ni dipanggil SID). Apa kejutannya tu?

new-enrollment-oct-2016
TADAAAA!!!!!!!!!

Cuba tengok pic kat atas tu!!! Shaklee nak bagi hadiah percuma untuk sesiapa yang mendaftar jadi ahli dan beli produk Shaklee. Ada dua hadiah tu. Satunya Lecithin, dan satu lagi hot selling item bulan September, tentulah Vitamin Cantik, Vitamin C!!! Excited Cik Qila tau. Masa Cik Qila register dulu-dulu takde pun promotion  free camni. Jadi, korang-korang yang daftar jadi ahli bulan Oktober ni memang sangat-sangat beruntung.

Macam mana nak dapat hadiah percuma ni? Meh Cik Qila terangkan.

DAFTAR AHLI –> PERCUMA LECITHIN

Apa yang korang perlu buat adalah :

  1. Contact SID yang korang admire (Cik Qila la tu :))
  2. Daftar ahli dengan bayar yuran keahlian RM 68.90 (termasuk GST)
  3. Beli produk bernilai 100uv (Minimum RM 350)
  4. Dapat produk yang dah dibeli dan dapat Lecithin percuma!!

Psst: Ada rahsia lagi tau. Klik SINI cepat.

DAFTAR AHLI –> PERCUMA SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS

  1. Contact SID yang korang admire (Cik Qila la tu :))
  2. Beli produk bernilai 200uv (Minimum RM 660)
  3. Tak perlu bayar yuran keahlian RM 68.90 tu sebab dah dapat auto-membership
  4. Dapat produk yang dah dibeli dan dapat Vita C percuma!!
  5. Dan paling best, dapat bonus 5% yang akan di bank -in  ke akaun korang.

Agak-agak mana lagi untung? Jadi, jomlah jadi ahli Shaklee. Pakat dengan adik beradik, kawan-kawan, sedara mara untuk cukupkan kuota UV tu. Bukan saja dapat beli produk dengan harga ahli yang lebih murah 20%-30% dari harga biasa, dapat juga bonus yang menarik!! Apa kelebihan jadi ahli Shaklee? Korang klik je SINI.

Jom Sihat, Cantik, dan Bertenaga dengan Shaklee.

Shaklee Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan, Sentiasa Mesra Alam.

Hubungi Cik Qila untuk pembelian produk dan pendaftaran ahli di:

WHATSAPP : 017-2644198

FACEBOOK : Aqilah Rohizad

FB PAGE : In Love With Your Health

Advertisements

2 thoughts on “Kejutan Di Bulan Oktober!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s