Best Ke Jadi Ahli Shaklee?

Bismillah.

Apa khabar? Buat apa cuti hujung minggu ni? Cik Qila macam biasa duduk-duduk di rumah. Sambil fikir-fikirkan strategi untuk meroket di bulan Oktober. Hehe. Nama pun berbisnes, perlulah ada target dan strategi kan? Kita capai target yang kecil-kecil dulu, kemudian, kita bergerak ke target yang lebih besar pula.

Okaylah, ramai sebenarnya yang masih belum tahu lagi apa yang bestnya menjadi ahli Shaklee. Jangan terkejut kalau Cik Qila kata ada je yang beli dan makan produk Shaklee, tapi masih belum jadi ahli. So, kat entry ni, Cik Qila nak share apa kelebihan-kelebihan menjadi ahli Shaklee.

kelebihan-jadi-ahli-shaklee

BELI PRODUK SHAKLEE PADA HARGA AHLI

Bila dah jadi ahli, semestinyalah boleh beli produk Shaklee pada harga ahli. Jika dibandingkan dengan harga retail, harga ahli 20%-30% lebih murah. Contoh: Beli produk A pada harga ahli RM 128.26, tapi kalau beli pada harga retail RM 159.00. Kan dah boleh jimat RM 30.74 termasuk GST lagi.

PELUANG JANA PENDAPATAN (CASH)

Bila dah jadi ahli, beli produk untuk sendiri consume tetiap bulan dan minimum 150uv (mata belian produk), korang layak untuk dapat bonus cash back dari 5% sehingga 21%. Kalau korang decide nak buat bisnes? Memang boleh dapatlah 21%. Berapa banyak 21% tu? Almost 4 angka hoccay in RINGGIT MALAYSIA.

BONUS MENJADI PENGEDAR 

Bonus Shaklee ada 3 iaitu Cash, Car, Convention. Shaklee bukan sahaja bagi bonus wang tunai bila dapat capai target jualan minimum tapi juga Shaklee akan bagi bonus insentif kepimpinan, program subsidi kereta, program konvesnyen ke luar negara, trip umrah dan pelancongan. Bestnya!!!

MACAM MANA NAK DAFTAR JADI AHLI?

Ada 3 cara untuk daftar dan jadi ahli.

  1. Bayar yuran pendaftaran RM 80 (Semenanjung) atau RM 90 (Sabah/Sarawak) termasuk kos pos Member Kit. Boleh contact Cik Qila untuk jadi ahli. Settle pembayaran, Cik Qila akan proseskan dengan HQ dan hari yang sama jugak dah boleh dapat ID ahli. Untuk pendaftaran, bagi je maklumat diri korang seperti yang di bawah ni pada Cik Qila.
    • Nama
    • No Kad Pengenalan
    • Nama dan No Kad Pengenalan pasangan (jika ada)
    • Alamat rumah/surat menyurat
    • Emel
    • No telefon
    • No akaun bank
  2. Kalau korang nak jimat duit pos, korang boleh walk-in ke cawangan-cawangan Shaklee yang berhampiran dengan korang. Tanya dekat kaunter, macam mana nak jadi ahli. Ambil borang membership, dan letakkan ID Cik Qila (ID NO: 1189347) sebagai penaja korang. Bayar yuran pendaftaran RM 68.90 dan voila!! Dah jadi ahli. Senarai alamat cawangan Shaklee boleh refer kat SINI.
  3. Cara ketiga pulak, korang beli produk Shaklee minimum RM 660 dengan Cik Qila, automatik jadi ahli, dan terus dapat cash back 5% yang akan dikreditkan terus ke akaun bank korang. Untuk dapat belian sampai RM 660 ni, korang boleh kongsi beli dengan kawan-kawan, adik beradik, sedara mara, jiran dan sesiapa yang ada kena mengena dengan korang lah. Benda baik, kita kongsi bersama kan? Hehe.

Amacam? Cara daftar jadi ahli mana yang menarik?

Bila mendaftar dengan Cik Qila, Cik Qila akan masukkan korang dekat secret group WhatsApp untuk konsultasi berpanjangan dan promosi-promosi lain yang hanya special untuk team Cik Qila sahaja. Bukan sahaja bimbingan untuk generate income 4-5 angka, tetapi bonding yang erat untuk berjaya bersama-sama dalam Shaklee.

Untuk promosi bulan Oktober ni pulak, Shaklee nak bagi hadiah untuk yang daftar jadi ahli. Nak tahu caranya? Klik SINI.

Hubungi Cik Qila untuk info lanjut tentang keahlian Shaklee di:

WHATSAPP : +6017 – 264 4198

FACEBOOK : Aqilah Rohizad

FB PAGE : In Love With Your Health

Advertisements

2 thoughts on “Best Ke Jadi Ahli Shaklee?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s