Rangkaian Produk Shaklee

Kali ini Cik Qila nak berkongsi tentang perkhidmatan yang Cik Qila tawarkan. Telah dijelaskan di dalam entri sebelum ini, Cik Qila telah berjinak-jinak dengan bidang penjagaan kesihatan melalui rangkaian produk Shaklee. 
Shaklee Corporation diasaskan oleh Dr. Forrest C. Shaklee yang telah menubuhkan syarikat makanan tambahan pertama pada tahun 1956. Di usia 62 tahun, beliau dan anak-anaknya Forrest Jr dan Lee membina sebuah empayar makanan tambahan dengan misi untuk membantu berkongsi kebaikan nutrisi yang sihat. Tahukah anda Dr. Forrest C. Shaklee adalah pencipta multivitamin pertama di dunia? Ya, beliau berjaya menghasilkan Vitalized Mineral, multivitamin pertama di dunia yang berbentuk cecair pada tahun 1915. 
Perkembangan teknologi telah membawa pelbagai revolusi dalam dunia supplemen. Syarikat yang berasal daripada Amerika Syarikat ini telah berjaya mengembangkan pasarannya hingga ke Jepun, Indonesia dan juga Malaysia. Dan kini, telah ramai rakyat Malaysia yang menggunakan dan mengamalkan rangkaian produk Shaklee. Ramai juga yang berikhtiar dengan produk Shaklee untuk mencegah pelbagai penyakit kronik. 
Shaklee mempunyai 4 rangkaian produk utama.
1. Healthy Nutrition
2. Healthy Weight
3. Healthy Home 
4. Healthy Beauty
Rangkaian Produk Shaklee
Dan Cik Qila mempunyai pelanggan yang membeli keempat-empat rangkaian produk ini. Antara set popular yang menjadi pilihan pelanggan adalah:
1. Set Kehamilan
2. Set Berpantang
3. Set Menyusu
4. Set Kanak-kanak
5. Set Kurus
6. Set Tambah Berat Badan
7. Set Kulit Cantik 
8. Set Kesuburan
Cik Qila juga ingin memberi peluang kepada anda di luar sana yang ingin bersama-sama dengan Cik Qila untuk mendapat pendapatan dari rumah sehingga 4 angka melalui Shaklee. Berminat untuk ikut serta dalam Shaklee?
Hubungi Cik Qila di 
WhatsApp : 017-264 4198
PENAFIAN : Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s