Kursus Spa Termurah Di Pasaran | aqilahrohizad.com

Assalamualaikum semua.

Sekarang ni viral di sana sini tentang bisnes mobile spa. Ala, bisnes spa bergerak tanpa kedai tu. Dulu-dulu, kalau nak cantik, nak buat facial perlu keluar rumah dan drive ke pusat-pusat kecantikan. Sekarang, beautician terlatih boleh datang ke rumah uolls. Hanya perlu call atau whatsapp dan set appointment sahaja. Buktinya, cari sahaja di platform media sosial macam Facebook dan Instragram, dah ramai yang buat servis spa bergerak ni.

 

Related image

The Walking Beauty (TWB) tak terkecuali. Apa yang membezakan TWB dengan kursus spa yang lain? Well, sudah tentu lah ada beza. TWB komited nak membantu wanita-wanita di luar sana untuk miliki pendapatan sendiri. Bukan lagi jadi surirumah yang duduk rumah dan urus rumahtangga sepenuh masa. TWB nak mengangkat kedudukan suri rumah yang dulunya berkain batik kepada suri rumah “high class” yang boleh beli rumah dan kereta atas nama sendiri. Ini semua demi women empowerment.

 

Related image

 

Dengan misi inilah Pengarah Urusan The Walking Beauty, Puan Ainul Shahrazad telah merombak semula kursus spa konvensional yang ambil masa berhari-hari kepada kursus pendek, sesuai dengan wanita-wanita yang dah ada kerja tetap, yang ada anak kecil dan yang busy urus rumah tangga. Waktu training yang flexible, memang memudahkan untuk para suri rumah untuk rancang waktu sendiri.

 

cik qila spa training TWB

 

Nak tahu satu lagi kelebihan TWB? Harga Kursus Spa TWB ni adalah yang termurah di pasaran. Kebanyakan kursus spa meletakkan harga ribuan ringgit hanya untuk belajar spa. Ya, hanya untuk belajar modul facial dan jenis-jenis rawatan tertentu. Tiada peralatan, tiada produk, tiada guidance untuk memulakan bisnes, dan tiada support group untuk membimbing perjalanan bisnes selepas latihan. Cik Qila ulang lagi sekali TIADA!!

 

kursus spa the walking beauty.jpg

 

Tapi dengan TWB, pakej penuh RM 1,999 lengkap dengan modul, produk, peralatan, bimbingan memulakan bisnes dan support group yang berterusan selagi mana bisnes spa anda masih diteruskan. Ya, dengan hanya RM 1,999. Modal rendah yang anda perlu keluarkan tetapi potensi income yang anda boleh dapat adalah sehingga RM 10,000.

projekspaTWB

 

Risau gagal pulang modal? Tak perlu risau. Support group yang ada memang boleh bantu uolls untuk pastikan uolls pulang modal dalam masa sebulan atau kurang. Tapi, kalau dah join dengan harga pakej penuh, tapi balik rumah tiada tindakan, tak guna juga kan? Nak bisnes, kena kerja keras. Buktinya, ada di antara ahli TWB yang mampu dapat income spa RM 1,000 dalam masa sehari. Ada yang dapat RM 950 dalam masa 3 hari. Man jadda wa jada. Siapa yang buat, dia dapat. Siapa berusaha, dia dapat lebih. Mudah kan?

Cik Qila tahu, dalam hati uolls tu teringin nak pakai handbag mahal. Teringin nak belikan anak baju BONDS, teringin nak belanja suami untuk hadiah birthday atau anniversary. Tapi selalu simpan impian dalam hati sebab duit tak cukup. Atau masih terpaksa minta belanja dari suami. Hey, dengan TWB, yakinlah impian uolls tu akan terlaksana. Mana tau Allah makbulkan doa-doa uolls untuk bebas hutang dan hidup lebih selesa tu dengan datangkan TWB?

 

Bulan Mei 2018 ni, Cik Qila nak ajak uolls untuk join team TWB dengan modal paling rendah RM 1,999 sahaja. Bulan depan, dah naik harga. Cik Qila buka 10 penyertaan sahaja untuk Cik Qila focus training dan guide uolls sampai berjaya balik modal. Diulang sekali lagi, RM 1,999 hanya untuk bulan ini sahaja. Tarikh tutup penyertaan adalah 15 Mei 2018. Wassap Cik Qila segera untuk capai impian uolls tu. 

Whatsapp : +6017-264 4198

Facebook : Aqilah Rohizad

Advertisements

One thought on “Kursus Spa Termurah Di Pasaran | aqilahrohizad.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s