Bisnes Mobile Spa, Satu Pelaburan Yang Bijak?

Assalamualaikum semua. Minggu baru di bulan Mac, macam mana dengan target korang bulan ni? Yang nak ganti puasa, dah habis ke? Hehehe. Okay, jom kita fokus kepada tajuk entri kali ini “Bisnes Mobile Spa, Satu Pelaburan Yang Bijak?”

Rasanya ramai yang dah tahu banyak mana income yang geng alumni TWB boleh dapat dalam sehari. Kalau sehari boleh dapat purata RM250, dalam sebulan dah ada potensi untuk dapat lebih RM7,000. Lebih daripada gaji seorang eksekutif di Kuala Lumpur. Tapi, apa gunanya ada cash yang banyak, tapi tiada bukti pendapatan kukuh yang boleh menyakinkan bank untuk bagi loan pada kita.

 

Income sehari tenyeh muka orang je

 

Nak tahu tak yang alumni TWB ni incomenya power-power dan bukan berharap hanya pada penjuru servis spa semata-mata? Keluar modal bernilai RM1,999 atau RM2,999 hanya sekali, tapi hasilnya mampu bawa korang melancong, beli kereta idaman, settlekan hutang PTPTN, bawa parents pergi umrah dan beli rumah impian? Semuanya dengan mobile spa, The Walking Beauty way. 

Jom layan proven results.

Image result for kelas preview twb
Hantar parents pergi umrah dengan TWB

 

hartanah twb
6 buah property dengan TWB

 

ptptn audi twb
Kereta idaman harga RM400,000 dengan TWB

Amacam? Rasa terbakar tak dengan geng Alumni TWB ni? Masih terasa pelaburan bernilai RM1,999 atau RM2,999 tu tak berbaloi? Nak join geng spa The Walking Beauty? Contact Cik Qila okay.

Whatsapp:017-2644198
Facebook: Aqilah Rohizad

Advertisements

Mobile Spa – Bantu Wanita Jana Pendapatan

Assalamualaikum. Bertemu lagi kita dalam entri blog Cik Qila. Kali ini nak story mory pula pasal tajuk di atas. Amacam? Percaya tak yang dengan bisnes mobile spa, ramai wanita yang dah mula bangkit untuk baiki ekonomi diri dan keluarga?

 

Zaman serba mencabar ini memang memerlukan suami dan isteri sama-sama bekerja untuk mantapkan ekonomi keluarga. And guess what? The Walking Beauty memang projek spa yang paling tepat untuk golongan wanita. Jom kita tengok apa yang membezakan The Walking Beauty dengan projek spa yang lain.

 

1. Produk Shaklee 100%

 

Nak tahu tak, projek spa The Walking Beauty menggunakan 100% produk Shaklee. Dari skincare, vitamin, minuman kesihatan, semuanya digunakan dalam spa kami. Produk best seller ESP tu pun kami guna jadikan masker muka. Semua produk Shaklee adalah halal dan dah diuji selamat untuk digunakan tanpa was-was. Scrub untuk facial, foot and hand spa, lulur dan sauna pun kami guna vitamin-vitamin Shaklee tau. Betapa versatile nya produk Shaklee ni. 

 

 

2. Permintaan yang tinggi

 

Target market spa adalah wanita. Cuba toleh kiri kanan korang. Wanita ni teringin nak cantik-cantik dan belai diri. Dengan marketing dan promosi yang betul, mudah sangat untuk korang dapatkan customer. Confirm juga yang akan repeat servis. Sambil-sambil tu, boleh juga upsell vitamin-vitamin Shaklee.

 

an-nour mobile spa
Cik Qila facialkan bakal pengantin

 

3. 6 penjuru income

 

Di The Walking Beauty, kami bukan saja akan ajar bagaimana nak jana pendapatan melalui spa, tapi ada juga 5 penjuru income yang lain tau. Untuk sustain dalam bisnes, kita perlukan sistem yang boleh jalan sendiri in case sesuatu terjadi pada kita. Contohnya, kalau kita tak sihat, dengan sistem TWB, kita masih boleh dapat income spa tau. 

 

4. Trip mewah ke luar negara secara PERCUMA

 

Bila korang join The Walking Beauty, secara automatik korang adalah ahli Shaklee. Dan, korang juga layak untuk join trip Shaklee secara percuma. Bukan pergi sorang-sorang tau, boleh juga bawak husband dan anak-anak. Ada caranya dengan TWB. Tahun 2017/2018 Shaklee belanja top achivers pergi Mediterranean Cruise dengan Bangkok trip. Untuk Cycle 2019/2020 pula, Shaklee akan bawa top achievers pergi Switzerland. Jom layan video geng Shaklee pergi Bangkok.

 

 

5. Support Group Yang Superb

 

Dengan pakej spa yang TWB sediakan, korang bukan balik dengan tangan kosong. Kita juga akan bagi panduan macam mana nak cari customer, dan macam mana nak set up kedai spa bergerak korang yang pertama. Ramai ahli alumni TWB yang akan bantu bagi nasihat dan tips bila korang blur nak start bisnes. 

 



Okay, jom kita tengok testimoni Alumni TWB yang dah berjaya buat duit dengan TWB.

Ramai yang dah berjaya buat duit kepuk-kepuk

 

Hasil spa dapat pergi oversea

 

Income 4 angka dengan TWB


Berminat nak join TWB? Contact Cik Qila sekarang.

Whatsapp:017-2644198
Facebook: Aqilah Rohizad

Part Time Job Mobile Spa

Bismillahirrahmanirrahim.

Dah lamaku tinggalkan blog ni sampai nak bersawang jadinya. Tahun 2019 ni, jom lah tanam azam nak aktif berblog semula. Terima kasihlah pada Master Ainul Shahrazad yang wujudkan team bloggers ni. Baru bersemangat sikit nak menulis. Hehe.

Haa.. tu dia tajuk yang nak dibincangkan. Part time job dengan mobile spa. 

Kalau ada yang berminat nak cari duit lebih dengan bisnes mobile spa, tak semestinya kita perlu tinggalkan kerjaya yang sedia ada. Boleh saja nak mulakan bisnes spa sendiri secara part time. Macam Cik Qila pun, bermula secara part time dan masih lagi ambil customer spa secara part time. Bagi yang suri rumah pula, boleh saja keluar rumah attend customer di waktu siang waktu suami dan anak pergi ke sekolah dan bekerja. Bila buat secara part time, kita akan rasa mudah untuk kawal masa sebab kita tak terikat dengan komitmen-komitmen lain. 

KENAPA MOBILE SPA?

Nak tahu tak, permintaan mobila spa di Malaysia ni terlampau banyak. Rata-rata wanita bekerja bila pulang ke rumah, dah sibuk menguruskan rumah tangga. Letak saja handbag, belum sempat tukar baju dah singsing lengan mandikan anak, dan masak untuk anak dan suami. Bukan itu saja, rutin harian yang sibuk menyebabkan sesetengah isteri tak berpeluang nak memanjakan diri. Suami-suami yang menghargai dan prihatin dengan keadaan isteri pun akan hulur duit nak pastikan fizikal isteri terjaga. Happy wife, happy life gittew. 

Akan tetapi, rutin harian yang sibuk ini menyebabkan para wanita tak berpeluang nak keluar rumah. Alasannya, jalan sesak. Tak nak memandu jauh-jauh untuk ke pusat spa. Tiada orang nak jaga anak dan sebagainya. 

Jadi, servis mobile spa lah yang menjadi jawapan kepada semua permasalahan ni. Nampak tak peluang yang terbentang luas ni? Bayangkan kalau semua wanita di kejiranan kita ambil servis mobile spa setiap bulan. Banyak tak income yang boleh kita dapat? 

Dengan duit hasil mobile spa ini insyaAllah boleh buat tambah-tambah mana yang tak cukup. Nak tahu rahsia tak? Ada geng Alumni TWB yang berhenti kerja sebagai pensyarah bila pendapatan mobile spa secara part time dah melebihi gaji kerja hakiki. Yes, ini cerita betul. Bukan rekaan. Dengan hanya mobile spa dan berhenti kerja, beliau mampu bayar sewa rumah, loan kereta dan komitmen-komitmen lain. 

KENAPA THE WALKING BEAUTY? 

kursus spa the walking beauty
Kursus Spa The Walking Beauty

Sebenarnya, banyak syarikat di luar sana yang menawarkan perkhidmatan spa bergerak. Tak terkata banyaknya. Tapi, apa yang membezakan The Walking Beauty dengan group atau company yang lain? 

The Walking Beauty hanya menyediakan kursus spa termurah di pasaran. Para pelajar yang dah lengkap menjalani kursus akan dikenali sebagai Alumni TWB dan boleh terus memulakan bisnes spa sendiri. TWB tidak mengambil sebarang komisen pun atas apa-apa juga servis yang setiap pelajar berikan. Tiada sebarang perjanjian atau surat lantikan di antara The Walking Beauty dengan pelajar. Ibaratnya TWB ni hanyalah sebuah sekolah yang memberikan kursus rawatan spa. Hanya keluarkan modal sekali sahaja, dan boleh mulakan bisnes setelah tamat kursus. 

Uolls boleh baca pengalaman Cik Qila buat training spa di entri Kursus Spa 1 Hari Bersama TWB

Selain daripada menyediakan kursus spa termurah di pasaran, founder TWB juga selalu organize trip ke luar negara untuk Alumni TWB yang berjaya. Eh, dah kerja keras buat duit dengan spa, apa salahnya kita reward diri untuk travel ke luar negara kan? 

Support group yang kuat juga merupakan keistimewaan TWB berbanding penyedia perkhidmatan spa yang lain. Selepas tamat kursus, Alumni akan dibimbing dengan tips marketing dan asas-asas menjalankan bisnes supaya tidaklah terumbang-ambing. Tinggal nak apply atau tidak saja. 

PAKEJ KURSUS SPA TERBARU 2019

Okay, apa yang TWB tawarkan di tahun 2019 ni?

Kursus Spa TWB 2019
Pakej TWB Terbaru 2019

Pada yang berminat nak belajar dan menjadi salah seorang daripada Alumni TWB yang hebat ni, boleh pilih salah satu daripada pakej kat atas. Psst..untung tau ambil pakej B tu. Dah lengkap dah semua peralatan. Ni pakej tarik troli terus boleh buat duit namanya. Tak sia-sia dapat bonus kelas makeover yang Cik Qila pun takde peluang nak rasa.

Okay, macam mana? Teruja tak dengan peluang ni? Kalau ya, cepat-cepat ambil telefon dan whatsapp ke nombor telefon Cik Qila. Kita sembang-sembang. 

Whatsapp : +6017-264 4198

Facebook : Aqilah Rohizad