Mobile Spa – Bantu Wanita Jana Pendapatan

Assalamualaikum. Bertemu lagi kita dalam entri blog Cik Qila. Kali ini nak story mory pula pasal tajuk di atas. Amacam? Percaya tak yang dengan bisnes mobile spa, ramai wanita yang dah mula bangkit untuk baiki ekonomi diri dan keluarga?

 

Zaman serba mencabar ini memang memerlukan suami dan isteri sama-sama bekerja untuk mantapkan ekonomi keluarga. And guess what? The Walking Beauty memang projek spa yang paling tepat untuk golongan wanita. Jom kita tengok apa yang membezakan The Walking Beauty dengan projek spa yang lain.

 

1. Produk Shaklee 100%

 

Nak tahu tak, projek spa The Walking Beauty menggunakan 100% produk Shaklee. Dari skincare, vitamin, minuman kesihatan, semuanya digunakan dalam spa kami. Produk best seller ESP tu pun kami guna jadikan masker muka. Semua produk Shaklee adalah halal dan dah diuji selamat untuk digunakan tanpa was-was. Scrub untuk facial, foot and hand spa, lulur dan sauna pun kami guna vitamin-vitamin Shaklee tau. Betapa versatile nya produk Shaklee ni. 

 

 

2. Permintaan yang tinggi

 

Target market spa adalah wanita. Cuba toleh kiri kanan korang. Wanita ni teringin nak cantik-cantik dan belai diri. Dengan marketing dan promosi yang betul, mudah sangat untuk korang dapatkan customer. Confirm juga yang akan repeat servis. Sambil-sambil tu, boleh juga upsell vitamin-vitamin Shaklee.

 

an-nour mobile spa
Cik Qila facialkan bakal pengantin

 

3. 6 penjuru income

 

Di The Walking Beauty, kami bukan saja akan ajar bagaimana nak jana pendapatan melalui spa, tapi ada juga 5 penjuru income yang lain tau. Untuk sustain dalam bisnes, kita perlukan sistem yang boleh jalan sendiri in case sesuatu terjadi pada kita. Contohnya, kalau kita tak sihat, dengan sistem TWB, kita masih boleh dapat income spa tau. 

 

4. Trip mewah ke luar negara secara PERCUMA

 

Bila korang join The Walking Beauty, secara automatik korang adalah ahli Shaklee. Dan, korang juga layak untuk join trip Shaklee secara percuma. Bukan pergi sorang-sorang tau, boleh juga bawak husband dan anak-anak. Ada caranya dengan TWB. Tahun 2017/2018 Shaklee belanja top achivers pergi Mediterranean Cruise dengan Bangkok trip. Untuk Cycle 2019/2020 pula, Shaklee akan bawa top achievers pergi Switzerland. Jom layan video geng Shaklee pergi Bangkok.

 

 

5. Support Group Yang Superb

 

Dengan pakej spa yang TWB sediakan, korang bukan balik dengan tangan kosong. Kita juga akan bagi panduan macam mana nak cari customer, dan macam mana nak set up kedai spa bergerak korang yang pertama. Ramai ahli alumni TWB yang akan bantu bagi nasihat dan tips bila korang blur nak start bisnes. 

 



Okay, jom kita tengok testimoni Alumni TWB yang dah berjaya buat duit dengan TWB.

Ramai yang dah berjaya buat duit kepuk-kepuk

 

Hasil spa dapat pergi oversea

 

Income 4 angka dengan TWB


Berminat nak join TWB? Contact Cik Qila sekarang.

Whatsapp:017-2644198
Facebook: Aqilah Rohizad

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s