Bisnes Mobile Spa, Satu Pelaburan Yang Bijak?

Assalamualaikum semua. Minggu baru di bulan Mac, macam mana dengan target korang bulan ni? Yang nak ganti puasa, dah habis ke? Hehehe. Okay, jom kita fokus kepada tajuk entri kali ini “Bisnes Mobile Spa, Satu Pelaburan Yang Bijak?”

Rasanya ramai yang dah tahu banyak mana income yang geng alumni TWB boleh dapat dalam sehari. Kalau sehari boleh dapat purata RM250, dalam sebulan dah ada potensi untuk dapat lebih RM7,000. Lebih daripada gaji seorang eksekutif di Kuala Lumpur. Tapi, apa gunanya ada cash yang banyak, tapi tiada bukti pendapatan kukuh yang boleh menyakinkan bank untuk bagi loan pada kita.

 

Income sehari tenyeh muka orang je

 

Nak tahu tak yang alumni TWB ni incomenya power-power dan bukan berharap hanya pada penjuru servis spa semata-mata? Keluar modal bernilai RM1,999 atau RM2,999 hanya sekali, tapi hasilnya mampu bawa korang melancong, beli kereta idaman, settlekan hutang PTPTN, bawa parents pergi umrah dan beli rumah impian? Semuanya dengan mobile spa, The Walking Beauty way. 

Jom layan proven results.

Image result for kelas preview twb
Hantar parents pergi umrah dengan TWB

 

hartanah twb
6 buah property dengan TWB

 

ptptn audi twb
Kereta idaman harga RM400,000 dengan TWB

Amacam? Rasa terbakar tak dengan geng Alumni TWB ni? Masih terasa pelaburan bernilai RM1,999 atau RM2,999 tu tak berbaloi? Nak join geng spa The Walking Beauty? Contact Cik Qila okay.

Whatsapp:017-2644198
Facebook: Aqilah Rohizad

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s