Bisnes Mobile Spa, Satu Pelaburan Yang Bijak?

Assalamualaikum semua. Minggu baru di bulan Mac, macam mana dengan target korang bulan ni? Yang nak ganti puasa, dah habis ke? Hehehe. Okay, jom kita fokus kepada tajuk entri kali ini “Bisnes Mobile Spa, Satu Pelaburan Yang Bijak?”

Rasanya ramai yang dah tahu banyak mana income yang geng alumni TWB boleh dapat dalam sehari. Kalau sehari boleh dapat purata RM250, dalam sebulan dah ada potensi untuk dapat lebih RM7,000. Lebih daripada gaji seorang eksekutif di Kuala Lumpur. Tapi, apa gunanya ada cash yang banyak, tapi tiada bukti pendapatan kukuh yang boleh menyakinkan bank untuk bagi loan pada kita.

 

Income sehari tenyeh muka orang je

 

Nak tahu tak yang alumni TWB ni incomenya power-power dan bukan berharap hanya pada penjuru servis spa semata-mata? Keluar modal bernilai RM1,999 atau RM2,999 hanya sekali, tapi hasilnya mampu bawa korang melancong, beli kereta idaman, settlekan hutang PTPTN, bawa parents pergi umrah dan beli rumah impian? Semuanya dengan mobile spa, The Walking Beauty way. 

Jom layan proven results.

Image result for kelas preview twb
Hantar parents pergi umrah dengan TWB

 

hartanah twb
6 buah property dengan TWB

 

ptptn audi twb
Kereta idaman harga RM400,000 dengan TWB

Amacam? Rasa terbakar tak dengan geng Alumni TWB ni? Masih terasa pelaburan bernilai RM1,999 atau RM2,999 tu tak berbaloi? Nak join geng spa The Walking Beauty? Contact Cik Qila okay.

Whatsapp:017-2644198
Facebook: Aqilah Rohizad

Advertisements

Mobile Spa – Bantu Wanita Jana Pendapatan

Assalamualaikum. Bertemu lagi kita dalam entri blog Cik Qila. Kali ini nak story mory pula pasal tajuk di atas. Amacam? Percaya tak yang dengan bisnes mobile spa, ramai wanita yang dah mula bangkit untuk baiki ekonomi diri dan keluarga?

 

Zaman serba mencabar ini memang memerlukan suami dan isteri sama-sama bekerja untuk mantapkan ekonomi keluarga. And guess what? The Walking Beauty memang projek spa yang paling tepat untuk golongan wanita. Jom kita tengok apa yang membezakan The Walking Beauty dengan projek spa yang lain.

 

1. Produk Shaklee 100%

 

Nak tahu tak, projek spa The Walking Beauty menggunakan 100% produk Shaklee. Dari skincare, vitamin, minuman kesihatan, semuanya digunakan dalam spa kami. Produk best seller ESP tu pun kami guna jadikan masker muka. Semua produk Shaklee adalah halal dan dah diuji selamat untuk digunakan tanpa was-was. Scrub untuk facial, foot and hand spa, lulur dan sauna pun kami guna vitamin-vitamin Shaklee tau. Betapa versatile nya produk Shaklee ni. 

 

 

2. Permintaan yang tinggi

 

Target market spa adalah wanita. Cuba toleh kiri kanan korang. Wanita ni teringin nak cantik-cantik dan belai diri. Dengan marketing dan promosi yang betul, mudah sangat untuk korang dapatkan customer. Confirm juga yang akan repeat servis. Sambil-sambil tu, boleh juga upsell vitamin-vitamin Shaklee.

 

an-nour mobile spa
Cik Qila facialkan bakal pengantin

 

3. 6 penjuru income

 

Di The Walking Beauty, kami bukan saja akan ajar bagaimana nak jana pendapatan melalui spa, tapi ada juga 5 penjuru income yang lain tau. Untuk sustain dalam bisnes, kita perlukan sistem yang boleh jalan sendiri in case sesuatu terjadi pada kita. Contohnya, kalau kita tak sihat, dengan sistem TWB, kita masih boleh dapat income spa tau. 

 

4. Trip mewah ke luar negara secara PERCUMA

 

Bila korang join The Walking Beauty, secara automatik korang adalah ahli Shaklee. Dan, korang juga layak untuk join trip Shaklee secara percuma. Bukan pergi sorang-sorang tau, boleh juga bawak husband dan anak-anak. Ada caranya dengan TWB. Tahun 2017/2018 Shaklee belanja top achivers pergi Mediterranean Cruise dengan Bangkok trip. Untuk Cycle 2019/2020 pula, Shaklee akan bawa top achievers pergi Switzerland. Jom layan video geng Shaklee pergi Bangkok.

 

 

5. Support Group Yang Superb

 

Dengan pakej spa yang TWB sediakan, korang bukan balik dengan tangan kosong. Kita juga akan bagi panduan macam mana nak cari customer, dan macam mana nak set up kedai spa bergerak korang yang pertama. Ramai ahli alumni TWB yang akan bantu bagi nasihat dan tips bila korang blur nak start bisnes. 

 



Okay, jom kita tengok testimoni Alumni TWB yang dah berjaya buat duit dengan TWB.

Ramai yang dah berjaya buat duit kepuk-kepuk

 

Hasil spa dapat pergi oversea

 

Income 4 angka dengan TWB


Berminat nak join TWB? Contact Cik Qila sekarang.

Whatsapp:017-2644198
Facebook: Aqilah Rohizad

Part Time Job Mobile Spa

Bismillahirrahmanirrahim.

Dah lamaku tinggalkan blog ni sampai nak bersawang jadinya. Tahun 2019 ni, jom lah tanam azam nak aktif berblog semula. Terima kasihlah pada Master Ainul Shahrazad yang wujudkan team bloggers ni. Baru bersemangat sikit nak menulis. Hehe.

Haa.. tu dia tajuk yang nak dibincangkan. Part time job dengan mobile spa. 

Kalau ada yang berminat nak cari duit lebih dengan bisnes mobile spa, tak semestinya kita perlu tinggalkan kerjaya yang sedia ada. Boleh saja nak mulakan bisnes spa sendiri secara part time. Macam Cik Qila pun, bermula secara part time dan masih lagi ambil customer spa secara part time. Bagi yang suri rumah pula, boleh saja keluar rumah attend customer di waktu siang waktu suami dan anak pergi ke sekolah dan bekerja. Bila buat secara part time, kita akan rasa mudah untuk kawal masa sebab kita tak terikat dengan komitmen-komitmen lain. 

KENAPA MOBILE SPA?

Nak tahu tak, permintaan mobila spa di Malaysia ni terlampau banyak. Rata-rata wanita bekerja bila pulang ke rumah, dah sibuk menguruskan rumah tangga. Letak saja handbag, belum sempat tukar baju dah singsing lengan mandikan anak, dan masak untuk anak dan suami. Bukan itu saja, rutin harian yang sibuk menyebabkan sesetengah isteri tak berpeluang nak memanjakan diri. Suami-suami yang menghargai dan prihatin dengan keadaan isteri pun akan hulur duit nak pastikan fizikal isteri terjaga. Happy wife, happy life gittew. 

Akan tetapi, rutin harian yang sibuk ini menyebabkan para wanita tak berpeluang nak keluar rumah. Alasannya, jalan sesak. Tak nak memandu jauh-jauh untuk ke pusat spa. Tiada orang nak jaga anak dan sebagainya. 

Jadi, servis mobile spa lah yang menjadi jawapan kepada semua permasalahan ni. Nampak tak peluang yang terbentang luas ni? Bayangkan kalau semua wanita di kejiranan kita ambil servis mobile spa setiap bulan. Banyak tak income yang boleh kita dapat? 

Dengan duit hasil mobile spa ini insyaAllah boleh buat tambah-tambah mana yang tak cukup. Nak tahu rahsia tak? Ada geng Alumni TWB yang berhenti kerja sebagai pensyarah bila pendapatan mobile spa secara part time dah melebihi gaji kerja hakiki. Yes, ini cerita betul. Bukan rekaan. Dengan hanya mobile spa dan berhenti kerja, beliau mampu bayar sewa rumah, loan kereta dan komitmen-komitmen lain. 

KENAPA THE WALKING BEAUTY? 

kursus spa the walking beauty
Kursus Spa The Walking Beauty

Sebenarnya, banyak syarikat di luar sana yang menawarkan perkhidmatan spa bergerak. Tak terkata banyaknya. Tapi, apa yang membezakan The Walking Beauty dengan group atau company yang lain? 

The Walking Beauty hanya menyediakan kursus spa termurah di pasaran. Para pelajar yang dah lengkap menjalani kursus akan dikenali sebagai Alumni TWB dan boleh terus memulakan bisnes spa sendiri. TWB tidak mengambil sebarang komisen pun atas apa-apa juga servis yang setiap pelajar berikan. Tiada sebarang perjanjian atau surat lantikan di antara The Walking Beauty dengan pelajar. Ibaratnya TWB ni hanyalah sebuah sekolah yang memberikan kursus rawatan spa. Hanya keluarkan modal sekali sahaja, dan boleh mulakan bisnes setelah tamat kursus. 

Uolls boleh baca pengalaman Cik Qila buat training spa di entri Kursus Spa 1 Hari Bersama TWB

Selain daripada menyediakan kursus spa termurah di pasaran, founder TWB juga selalu organize trip ke luar negara untuk Alumni TWB yang berjaya. Eh, dah kerja keras buat duit dengan spa, apa salahnya kita reward diri untuk travel ke luar negara kan? 

Support group yang kuat juga merupakan keistimewaan TWB berbanding penyedia perkhidmatan spa yang lain. Selepas tamat kursus, Alumni akan dibimbing dengan tips marketing dan asas-asas menjalankan bisnes supaya tidaklah terumbang-ambing. Tinggal nak apply atau tidak saja. 

PAKEJ KURSUS SPA TERBARU 2019

Okay, apa yang TWB tawarkan di tahun 2019 ni?

Kursus Spa TWB 2019
Pakej TWB Terbaru 2019

Pada yang berminat nak belajar dan menjadi salah seorang daripada Alumni TWB yang hebat ni, boleh pilih salah satu daripada pakej kat atas. Psst..untung tau ambil pakej B tu. Dah lengkap dah semua peralatan. Ni pakej tarik troli terus boleh buat duit namanya. Tak sia-sia dapat bonus kelas makeover yang Cik Qila pun takde peluang nak rasa.

Okay, macam mana? Teruja tak dengan peluang ni? Kalau ya, cepat-cepat ambil telefon dan whatsapp ke nombor telefon Cik Qila. Kita sembang-sembang. 

Whatsapp : +6017-264 4198

Facebook : Aqilah Rohizad

Kursus Spa 1 Hari Bersama TWB | aqilahrohizad.com

Assalamualaikum semua. Okay, straight to the point, hari ini Cik Qila nak share pulak pasal modul yang diajar dalam Kursus Spa TWB. Pada yang tak ingat atau tak tahu lagi pasal apa yang Cik Qila tulis ni, boleh baca tentang Kursus SPA TWB Termurah Di Pasaran.

 

kursus spa the walking beauty

 

Okay, bila uolls sign up pakej penuh Kursus Spa TWB, bakal beautician akan diajar 5 kursus asas dan 1 special advanced course. Apa yang ada dalam 5 kursus asas tu?

  1. Facial + Face Relaxing Massage
  2. Full Body Scrub + Urut Lulur
  3. Aura Milk Bath
  4. Herbal Sauna
  5. Hand & Foot Spa

Nak diingatkan lagi yang kesemua 5 modul yang terdapat dalam kursus Spa TWB ni hanya ambil masa kurang dari 1 hari saja. Memang direka khas untuk suri rumah yang ada anak kecil, yang tiada penjaga anak dan sebagainya. Yang sarat mengandung pun mampu untuk dating training dan hasilkan income sehingga 4-5 angka tau. Nak bagitahu yang bisnes spa TWB ni sangat-sangat fleksibel dan mudah. Kuncinya focus dan tindakan.

 

Image result for the walking beauty trip

 

Okay, apa kelainan Kursus SPA TWB ni? Apa yang menarik sangat sampai terkinja-kinja kaki orang bila dengar nama TWB?

  • Kursus SPA yang sangat praktikal, mampu milik dan praktikal. Ya, kursus TWB 99% hands-on. Maksudnya trainer akan duduk sebelah dan ajar teknik-teknik spa secara one-to-one. Bukan ajar ramai-ramai dalam kelas.

 

cik qila spa training TWB

 

  • Waktu training yang fleksibel. Tak boleh training pada weekdays sebab nak kena tunggu suami free untuk hantar ke tempat training? Takpe, uolls boleh set sendiri masa yang sesuai dengan trainer. Lebih cepat, lebih bagus. Lebih pantas nak buat duit dan balik modal.
  • Bila namanya fleksibel, nak ajak suami jadi model masa training pun boleh. Tak tipu ni. Ajak suami drive ke tempat training, suami jadi model isteri berlatih praktikal. Anak-anak? Boleh duduk tepi tengok mama papa buat kerja. The whole family boleh terlibat dalam bisnes spa mama. 

 

spa training cik qila

 

 

  • Support Group yang ohsem dan menyeluruh. Macam dalam post sebelum ini, Kursus SPA TWB Termurah Di Pasaran, Cik Qila ada terangkan yang selepas daripada selesai training, uolls akan diajar pula untuk run bisnes dan balik modal dalam masa sebulan. Ini komitmen kami, para trainer TWB untuk pastikan pelaburan uolls tak sia-sia. Cuba kalau buat spa seorang diri takde guidance, sure buat silap dan langgar dinding banyak kali. Lama-lama give up dan tersadailah barang-barang spa tu dalam almari. Rasa menyesal dah labur duit banyak, tapi bisnes tak jalan. Mula lah nak salah customer kurang lah, banyak saingan lah. Bila ada support group, tak sempat nak give up, dah terbakar tengok orang update satu hari sampai 3-4 customer.
  • 5 penjuru income. Haaa. Ini salah satu rahsia kenapa geng spa TWB dapat buat duit kepuk-kepuk tiap-tiap bulan. Penjuru income pertama, of course hasil daripada servis spa. Ada promotion, ada customer, ada income. Selain daripada tu, TWB akan sediakan peluang 4 lagi penjuru income yang hanya akan dibongkarkan bila uolls join TWB.
  • Trip Tahunan ke Luar Negara. Kalau buat spa sorang-sorang, kena kumpul berpuluh atau berates customer untuk kumpul duit buat modal untuk travel. Takde orang sponsor pulak tu. Berbeza dengan TWB. Setiap tahun, founder TWB akan aturkan trip ke luar negara untuk semua beautician yang layak. Sebelum ni geng TWB pernah pergi ke Perth, tahun lepas mereka ke Maldives dan tahun 2018 ni, akan ke Paris. Woohoo. Tahun depan? InsyaAllah Switzerland. Bukan jalan-jalan semata tau. Sambil travel, sambil ada private coaching dengan founder untuk majukan bisnes spa uolls. Psst, founder TWB sponsor sikit kos tiket uolls pergi oversea tu.

 

Image result for the walking beauty trip

Image result for the walking beauty trip

 

Image result for the walking beauty trip

 

Oh, sebelum Cik Qila terlupa, selesai saja 5 modul spa yang dinyatakan di atas, uolls akan diajar 1 special advanced course. Ini saaaaaangat saaaaaangat saaaaaangat penting untuk uolls mulakan dan kembangkan bisnes spa demi income 4 angka yang pertama. Nak tahu course apa tu, kenalah ambil phone dan WA Cik Qila sekarang. Mudah je, WA Cik Qila utuk realisasikan impian income 5 angka uolls tu.

Whatsapp : +6017-264 4198

Facebook : Aqilah Rohizad

Kursus Spa Termurah Di Pasaran | aqilahrohizad.com

Assalamualaikum semua.

Sekarang ni viral di sana sini tentang bisnes mobile spa. Ala, bisnes spa bergerak tanpa kedai tu. Dulu-dulu, kalau nak cantik, nak buat facial perlu keluar rumah dan drive ke pusat-pusat kecantikan. Sekarang, beautician terlatih boleh datang ke rumah uolls. Hanya perlu call atau whatsapp dan set appointment sahaja. Buktinya, cari sahaja di platform media sosial macam Facebook dan Instragram, dah ramai yang buat servis spa bergerak ni.

 

Related image

The Walking Beauty (TWB) tak terkecuali. Apa yang membezakan TWB dengan kursus spa yang lain? Well, sudah tentu lah ada beza. TWB komited nak membantu wanita-wanita di luar sana untuk miliki pendapatan sendiri. Bukan lagi jadi surirumah yang duduk rumah dan urus rumahtangga sepenuh masa. TWB nak mengangkat kedudukan suri rumah yang dulunya berkain batik kepada suri rumah “high class” yang boleh beli rumah dan kereta atas nama sendiri. Ini semua demi women empowerment.

 

Related image

 

Dengan misi inilah Pengarah Urusan The Walking Beauty, Puan Ainul Shahrazad telah merombak semula kursus spa konvensional yang ambil masa berhari-hari kepada kursus pendek, sesuai dengan wanita-wanita yang dah ada kerja tetap, yang ada anak kecil dan yang busy urus rumah tangga. Waktu training yang flexible, memang memudahkan untuk para suri rumah untuk rancang waktu sendiri.

 

cik qila spa training TWB

 

Nak tahu satu lagi kelebihan TWB? Harga Kursus Spa TWB ni adalah yang termurah di pasaran. Kebanyakan kursus spa meletakkan harga ribuan ringgit hanya untuk belajar spa. Ya, hanya untuk belajar modul facial dan jenis-jenis rawatan tertentu. Tiada peralatan, tiada produk, tiada guidance untuk memulakan bisnes, dan tiada support group untuk membimbing perjalanan bisnes selepas latihan. Cik Qila ulang lagi sekali TIADA!!

 

kursus spa the walking beauty.jpg

 

Tapi dengan TWB, pakej penuh RM 1,999 lengkap dengan modul, produk, peralatan, bimbingan memulakan bisnes dan support group yang berterusan selagi mana bisnes spa anda masih diteruskan. Ya, dengan hanya RM 1,999. Modal rendah yang anda perlu keluarkan tetapi potensi income yang anda boleh dapat adalah sehingga RM 10,000.

projekspaTWB

 

Risau gagal pulang modal? Tak perlu risau. Support group yang ada memang boleh bantu uolls untuk pastikan uolls pulang modal dalam masa sebulan atau kurang. Tapi, kalau dah join dengan harga pakej penuh, tapi balik rumah tiada tindakan, tak guna juga kan? Nak bisnes, kena kerja keras. Buktinya, ada di antara ahli TWB yang mampu dapat income spa RM 1,000 dalam masa sehari. Ada yang dapat RM 950 dalam masa 3 hari. Man jadda wa jada. Siapa yang buat, dia dapat. Siapa berusaha, dia dapat lebih. Mudah kan?

Cik Qila tahu, dalam hati uolls tu teringin nak pakai handbag mahal. Teringin nak belikan anak baju BONDS, teringin nak belanja suami untuk hadiah birthday atau anniversary. Tapi selalu simpan impian dalam hati sebab duit tak cukup. Atau masih terpaksa minta belanja dari suami. Hey, dengan TWB, yakinlah impian uolls tu akan terlaksana. Mana tau Allah makbulkan doa-doa uolls untuk bebas hutang dan hidup lebih selesa tu dengan datangkan TWB?

 

Bulan Mei 2018 ni, Cik Qila nak ajak uolls untuk join team TWB dengan modal paling rendah RM 1,999 sahaja. Bulan depan, dah naik harga. Cik Qila buka 10 penyertaan sahaja untuk Cik Qila focus training dan guide uolls sampai berjaya balik modal. Diulang sekali lagi, RM 1,999 hanya untuk bulan ini sahaja. Tarikh tutup penyertaan adalah 15 Mei 2018. Wassap Cik Qila segera untuk capai impian uolls tu. 

Whatsapp : +6017-264 4198

Facebook : Aqilah Rohizad