Kursus Spa 1 Hari Bersama TWB | aqilahrohizad.com

Assalamualaikum semua. Okay, straight to the point, hari ini Cik Qila nak share pulak pasal modul yang diajar dalam Kursus Spa TWB. Pada yang tak ingat atau tak tahu lagi pasal apa yang Cik Qila tulis ni, boleh baca tentang Kursus SPA TWB Termurah Di Pasaran.

 

kursus spa the walking beauty

 

Okay, bila uolls sign up pakej penuh Kursus Spa TWB, bakal beautician akan diajar 5 kursus asas dan 1 special advanced course. Apa yang ada dalam 5 kursus asas tu?

  1. Facial + Face Relaxing Massage
  2. Full Body Scrub + Urut Lulur
  3. Aura Milk Bath
  4. Herbal Sauna
  5. Hand & Foot Spa

Nak diingatkan lagi yang kesemua 5 modul yang terdapat dalam kursus Spa TWB ni hanya ambil masa kurang dari 1 hari saja. Memang direka khas untuk suri rumah yang ada anak kecil, yang tiada penjaga anak dan sebagainya. Yang sarat mengandung pun mampu untuk dating training dan hasilkan income sehingga 4-5 angka tau. Nak bagitahu yang bisnes spa TWB ni sangat-sangat fleksibel dan mudah. Kuncinya focus dan tindakan.

 

Image result for the walking beauty trip

 

Okay, apa kelainan Kursus SPA TWB ni? Apa yang menarik sangat sampai terkinja-kinja kaki orang bila dengar nama TWB?

  • Kursus SPA yang sangat praktikal, mampu milik dan praktikal. Ya, kursus TWB 99% hands-on. Maksudnya trainer akan duduk sebelah dan ajar teknik-teknik spa secara one-to-one. Bukan ajar ramai-ramai dalam kelas.

 

cik qila spa training TWB

 

  • Waktu training yang fleksibel. Tak boleh training pada weekdays sebab nak kena tunggu suami free untuk hantar ke tempat training? Takpe, uolls boleh set sendiri masa yang sesuai dengan trainer. Lebih cepat, lebih bagus. Lebih pantas nak buat duit dan balik modal.
  • Bila namanya fleksibel, nak ajak suami jadi model masa training pun boleh. Tak tipu ni. Ajak suami drive ke tempat training, suami jadi model isteri berlatih praktikal. Anak-anak? Boleh duduk tepi tengok mama papa buat kerja. The whole family boleh terlibat dalam bisnes spa mama. 

 

spa training cik qila

 

 

  • Support Group yang ohsem dan menyeluruh. Macam dalam post sebelum ini, Kursus SPA TWB Termurah Di Pasaran, Cik Qila ada terangkan yang selepas daripada selesai training, uolls akan diajar pula untuk run bisnes dan balik modal dalam masa sebulan. Ini komitmen kami, para trainer TWB untuk pastikan pelaburan uolls tak sia-sia. Cuba kalau buat spa seorang diri takde guidance, sure buat silap dan langgar dinding banyak kali. Lama-lama give up dan tersadailah barang-barang spa tu dalam almari. Rasa menyesal dah labur duit banyak, tapi bisnes tak jalan. Mula lah nak salah customer kurang lah, banyak saingan lah. Bila ada support group, tak sempat nak give up, dah terbakar tengok orang update satu hari sampai 3-4 customer.
  • 5 penjuru income. Haaa. Ini salah satu rahsia kenapa geng spa TWB dapat buat duit kepuk-kepuk tiap-tiap bulan. Penjuru income pertama, of course hasil daripada servis spa. Ada promotion, ada customer, ada income. Selain daripada tu, TWB akan sediakan peluang 4 lagi penjuru income yang hanya akan dibongkarkan bila uolls join TWB.
  • Trip Tahunan ke Luar Negara. Kalau buat spa sorang-sorang, kena kumpul berpuluh atau berates customer untuk kumpul duit buat modal untuk travel. Takde orang sponsor pulak tu. Berbeza dengan TWB. Setiap tahun, founder TWB akan aturkan trip ke luar negara untuk semua beautician yang layak. Sebelum ni geng TWB pernah pergi ke Perth, tahun lepas mereka ke Maldives dan tahun 2018 ni, akan ke Paris. Woohoo. Tahun depan? InsyaAllah Switzerland. Bukan jalan-jalan semata tau. Sambil travel, sambil ada private coaching dengan founder untuk majukan bisnes spa uolls. Psst, founder TWB sponsor sikit kos tiket uolls pergi oversea tu.

 

Image result for the walking beauty trip

Image result for the walking beauty trip

 

Image result for the walking beauty trip

 

Oh, sebelum Cik Qila terlupa, selesai saja 5 modul spa yang dinyatakan di atas, uolls akan diajar 1 special advanced course. Ini saaaaaangat saaaaaangat saaaaaangat penting untuk uolls mulakan dan kembangkan bisnes spa demi income 4 angka yang pertama. Nak tahu course apa tu, kenalah ambil phone dan WA Cik Qila sekarang. Mudah je, WA Cik Qila utuk realisasikan impian income 5 angka uolls tu.

Whatsapp : +6017-264 4198

Facebook : Aqilah Rohizad

Advertisements

Kursus Spa Termurah Di Pasaran | aqilahrohizad.com

Assalamualaikum semua.

Sekarang ni viral di sana sini tentang bisnes mobile spa. Ala, bisnes spa bergerak tanpa kedai tu. Dulu-dulu, kalau nak cantik, nak buat facial perlu keluar rumah dan drive ke pusat-pusat kecantikan. Sekarang, beautician terlatih boleh datang ke rumah uolls. Hanya perlu call atau whatsapp dan set appointment sahaja. Buktinya, cari sahaja di platform media sosial macam Facebook dan Instragram, dah ramai yang buat servis spa bergerak ni.

 

Related image

The Walking Beauty (TWB) tak terkecuali. Apa yang membezakan TWB dengan kursus spa yang lain? Well, sudah tentu lah ada beza. TWB komited nak membantu wanita-wanita di luar sana untuk miliki pendapatan sendiri. Bukan lagi jadi surirumah yang duduk rumah dan urus rumahtangga sepenuh masa. TWB nak mengangkat kedudukan suri rumah yang dulunya berkain batik kepada suri rumah “high class” yang boleh beli rumah dan kereta atas nama sendiri. Ini semua demi women empowerment.

 

Related image

 

Dengan misi inilah Pengarah Urusan The Walking Beauty, Puan Ainul Shahrazad telah merombak semula kursus spa konvensional yang ambil masa berhari-hari kepada kursus pendek, sesuai dengan wanita-wanita yang dah ada kerja tetap, yang ada anak kecil dan yang busy urus rumah tangga. Waktu training yang flexible, memang memudahkan untuk para suri rumah untuk rancang waktu sendiri.

 

cik qila spa training TWB

 

Nak tahu satu lagi kelebihan TWB? Harga Kursus Spa TWB ni adalah yang termurah di pasaran. Kebanyakan kursus spa meletakkan harga ribuan ringgit hanya untuk belajar spa. Ya, hanya untuk belajar modul facial dan jenis-jenis rawatan tertentu. Tiada peralatan, tiada produk, tiada guidance untuk memulakan bisnes, dan tiada support group untuk membimbing perjalanan bisnes selepas latihan. Cik Qila ulang lagi sekali TIADA!!

 

kursus spa the walking beauty.jpg

 

Tapi dengan TWB, pakej penuh RM 1,999 lengkap dengan modul, produk, peralatan, bimbingan memulakan bisnes dan support group yang berterusan selagi mana bisnes spa anda masih diteruskan. Ya, dengan hanya RM 1,999. Modal rendah yang anda perlu keluarkan tetapi potensi income yang anda boleh dapat adalah sehingga RM 10,000.

projekspaTWB

 

Risau gagal pulang modal? Tak perlu risau. Support group yang ada memang boleh bantu uolls untuk pastikan uolls pulang modal dalam masa sebulan atau kurang. Tapi, kalau dah join dengan harga pakej penuh, tapi balik rumah tiada tindakan, tak guna juga kan? Nak bisnes, kena kerja keras. Buktinya, ada di antara ahli TWB yang mampu dapat income spa RM 1,000 dalam masa sehari. Ada yang dapat RM 950 dalam masa 3 hari. Man jadda wa jada. Siapa yang buat, dia dapat. Siapa berusaha, dia dapat lebih. Mudah kan?

Cik Qila tahu, dalam hati uolls tu teringin nak pakai handbag mahal. Teringin nak belikan anak baju BONDS, teringin nak belanja suami untuk hadiah birthday atau anniversary. Tapi selalu simpan impian dalam hati sebab duit tak cukup. Atau masih terpaksa minta belanja dari suami. Hey, dengan TWB, yakinlah impian uolls tu akan terlaksana. Mana tau Allah makbulkan doa-doa uolls untuk bebas hutang dan hidup lebih selesa tu dengan datangkan TWB?

 

Bulan Mei 2018 ni, Cik Qila nak ajak uolls untuk join team TWB dengan modal paling rendah RM 1,999 sahaja. Bulan depan, dah naik harga. Cik Qila buka 10 penyertaan sahaja untuk Cik Qila focus training dan guide uolls sampai berjaya balik modal. Diulang sekali lagi, RM 1,999 hanya untuk bulan ini sahaja. Tarikh tutup penyertaan adalah 15 Mei 2018. Wassap Cik Qila segera untuk capai impian uolls tu. 

Whatsapp : +6017-264 4198

Facebook : Aqilah Rohizad